Cum scapi de durerile lombare cu terapia VEEDA

Durerile lombare îți îngrădesc mobilitatea: nu te poți apleca să ridici ceva de jos, nu te poți întoarce de pe o parte pe alta în pat, nu poți păstra poziția dreaptă a corpului. Ce să mai zicem de gesturile banale precum încălțatul, statul drept pe scaun, mersul!

Durerea care rămâne în partea inferioară a spatelui (durerea lombara) este descrisă, de obicei, ca fiind sâcâitoare și intensă.  Uneori, durerile lombare includ o senzație ascuțită, înțepătoare, furnicături sau amorțeală care se mișcă în jos pe coapse și în picioare, numită și sciatică. Sciatica este cauzată de iritarea nervului sciatic și, de obicei, este simțită numai pe o parte a corpului.

Așa a venit la noi doamna Natalia. Avea mobilitate 0, avea nevoie de ajutor să se ridice din pat, să se întoarcă pe o parte sau pe cealaltă, să urce sau să coboare scări, să se aplece, etc. Pe lângă aceste probleme (discopatie vertebrală lombară și traumă la L5 cu mari dureri lombare, nerv sciatic dureros)  s-au mai adăugta și altele:

– Spondiloză cervicală
– Dureri de genunchi
– Colon inflamat

Încercase multe până să ajungă la noi așa cum povestește ea însăși în acest video:

Și așa a început călătoria Art Therapy:  ne-am urcat în nava spațială VEEDA și am călătorit prin microuniversul corpului uman. Am lucrat cu răbdare și dragoste ședință după ședință, am găsit blocaje vechi, le-am dezactivat, am repornit motoarele organismului și am declanșat procesul de vindecare.

S-a lucrat la 2 mâini, la 4 mâini, câteodată la 6 mâini. Fiecare ședință făcea ca un blocaj să mai dispară și doamna noastră să se miște din ce în ce mai bine. Durerile au dispărut rând pe rând, iar starea de sănătate la finalul celor 13 ședințe pe care le-a urmat este vizibil îmbunătățită.

După prima ședință de terapie VEEDA am făcut un mic experiment pe care l-am repetat ulterior după alte ședințe: a rugat-o pe doamna noastră să ridice de jos o sticlă cu apă. Un gest banal.

După prima ședință s-a așezat în genunchi, a luat sticla și a pus-o pe măsuța din apropiere și s-a sprijinit de perete ca să se ridice.

După ședința a 6-a ședință s-a așezat în genunchi, a ridicat sticla, dar de această dată nu a mai pus-o pe masă și nici nu s-a mai sprijinit de perete ca să se ridice. S-a ridicat pe propriile picioare.

După a 13-a ședință nu s-a mai așezat în genunchi. S-a aplecat și a ridicat sticla. Fără dureri. Asta înseamnă VEEDA.

Terapia VEEDA este creația terapeutului Tatiana Vrabie, terapeut în centrul Art Therapy din Galați și este unică în România și nu numai. Are rezultate excepționale pe mai multe afecțiuni.

Ne găsești pe str. Traian, nr. 136, peste drum de blocul  Starii Civile.

Tel. 0770 90 60 80

Urmărește-ne pe pagina de Facebook!

Și nu uita să fii darnic! Dacă consideri că informația poate fi de ajutor cuiva, dă-o mai departe. Sharing is caring!

Distribuie prietenilor tai...

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Skype
Email