Terapia prin masaj baby VEEDA®

baby veeda

Masajul Baby VEEDA oferă nenumărate avantaje pentru cei mici, începând încă de la primele zile de la naștere. Nu este niciodată prea devreme sau prea târziu pentru a descoperi beneficiile pe care le are masajul Baby Veeda pentru bebelușul tău.

Studiile au arătat că masajul pentru bebeluși îi ajută pe cei mici să scape de starea de nervozitate și să aibe un somn mai lin, ajutându-i, totodată, să suporte mai ușor perioada colicilor.

Specialiștii spun că prin masaj se stimulează sistemul central nervos, ceea ce face creierul să producă mai multă serotonină și mai puțin cortizon, cei mici devenind mult mai liniștiți și relaxați.

Pe lângă toate acestea, există o serie mai detaliată a beneficiilor pe care Terapia VEEDA, prin masajul Baby Veeda, le are pentru bebeluși.

Beneficiile masajului Baby VEEDA® pentru bebeluși

1. Îmbunătățește funcționarea globală a tractului gastro-intestinal, deci și eliminarea constipației foarte frecventă la bebeluși.

2. Ajută la normalizarea tonusului muscular.

3. Îmbunătățește circulația sângelui, prevenind astfel, bolile cardiovasculare care se pot dezvolta și la copii.

4. Îmbunătățește funcțiile sistemului imunitar, evitând astfel răcelile de orice fel și bolile.

5. Ajută la îmbunătățirea conștientizării senzoriale și corporale.

6. Îmbunătățește dezvoltarea neurologică.

7. Ajută la creșterea debitului de oxigen și nutrienți în celule. Îmbunătățește sistemul respirator.

8. Îmbunătățește eliberarea hormonilor în organism. Este stimulat hormonul de creștere care ajută la creșterea normală în înălțime și în greutate.

9. Reluarea somnului nocturn pentru bebelușii care nu dorm noaptea.

Unde poți veni cu bebe pentru masaj?

Dacă vrei ca bebelușul tău să beneficieze de avantajele pe care le oferă Terapia prin masaj Baby Veeda, poți alege să vii împreună cu bebelușul tău în centrul nostru de masaj specializat acolo unde cel mic va fi răsfățat de către specialiști cu experiență în domeniu. Dacă vei accesa acest “serviciu” pentru bebelușul tău, poți beneficia de o ședință de masaj Veeda Postnatal, în același timp și în aceeași cameră cu bebelușul tău, pentru tine cu o reducere de 50% la fiecare ședință.