Terapia prin masaj baby VEEDA®

Masaj Baby VEEDA®

Masajul pentru bebelusi are nenumarate avantaje pentru cei mici, incepand inca de la primele zile de la nastere. Nu este niciodata prea devreme sau prea tarziu pentru a descoperi beneficiile pe care le are masajul Beby Veeda pentru bebelusul tau.

Studiile au aratat ca masajul pentru bebelusi ii ajuta pe cei mici sa scape de starea de nervozitate si sa aibe un somn mai lin ajutandu-i, totodata, sa suporte mai usor perioada colicilor.

Specialistii spun ca prin masaj se stimuleaza sistemul central nervos ceea ce face creierul sa produca mai multa serotonina si mai putin cortizon, cei mici devenind mult mai linistiit si relaxati.

Pe langa toate acestea, exista o serie mai detaliata a beneficiilor pe care Terapia prin masaj (masajul) Baby Veeda le are pentru bebelusi.

Beneficiile masajului Baby VEEDA® pentru bebelusi

Imbunatateste functionarea globala a tractului gastro-intestinal deci si eliminarea constipatiei foarte frecventa la bebelusi.

Ajuta la normalizarea tonusului muscular.

Imbunatateste circulatia sangelui prevenind astfel bolile cardiovasculare care se pot dezvolta si la copii.

Imbunatateste functiile sistemului imunitar evitand astfel racelile de orice fel si bolile.

Ajuta la imbunatatirea constientizarii senzoriale si corporale.

Imbunatateste dezvoltarea neurologica.

Ajuta la cresterea debitului de oxigen si nutrienti in celule. Imbunatateste sistemul respirator.

Imbunatateste eliberarea hormonilor in organism. Este stimulat hormonul de crestere care ajuta la cresterea normala in inaltime si in greutate.

Reluarea somnului nocturn pentru bebelusii care nu dorm noaptea.

Unde poti veni cu bebe pentru masaj?

Daca vrei ca bebelusul tau sa beneficieze de avantajele pe care le ofera Terapia prin masaj Beby Veeda, (masajul Baby Veeda), poti alege sa vii impreuna cu bebelusul tau in centrul nostru de masaj specializat acolo unde cel mic va fi rasfatat de catre specialisti cu experienta din domeniu. Daca vei accesa acest “serviciu” pentru bebelusul tau, poti beneficia de o sedinta de masaj Veeda Post Natal, in acelasi timp si in aceiasi camera cu bebelusul tau, pentru tine cu o reducere de 50% (gratuit) la fiecare sedinta.

Asadar, masajul pentru bebelusi ii ajuta pe cei mici sa se dezvolte, motiv pentru care o sedinta de masaj pe saptamana poate fi foarte prielnica pentru cresterea armonioasa a acestora.

Rezervă acum (online) masajul pentru bebelușul tău!