Nu credea că masajul o poate ajuta când a descoperit că...


durerea insuportabilă de spate venea de la ovarele inflamate

Oana s-a trezit miercuri dimineață cu o durere de burtă. La început durerea nu a fost atât de intensă, așa că a hotărât să își respect programul zilnic. Însă ea, durerea, nu a fost de acord, așa că devenit din ce în ce mai acută în partea de jos a bazinului și în zona lombară. Avea stări de amețeală, era fără pic de energie și frustrată că ziua ei este compromisă din aceasta cauză.

„Ajunsă la serviciu, colegii mei au insistat să mă trateze, așa că m-am conformat și am sărit pe masa de masaj. De aici totul a fost magie pentru că, da, magia se poate realiza și așa. Prin reflexologie, masaj cranian, bioenergie, masaj spinal, decontracturant, relaxant și foarte multă voie bună care te face să uiți de tot ce te izbește rău zi de zi.

Nu știu când au trecut minutele de terapie, pentru că totul a fost atât de amuzant și relaxant încât durerea a fugit mâncând pământul, pentru că nu era loc și pentru ea în cameră. În timpul terapiei am trecut de la o stare la alta. De la durere și tumult interior la relaxare, pace, bucurie. Tot atunci am aflat că ovarele mele erau inflamate, iar durerea radia în zona sacrală de unde și durerea de spate.

Sincer vă spun! Terapeuții de la Art Therapy sunt niște mici vrăjitori care au sub pălărie formula magică pentru orice problema!”

Durerea este modul în care corpul nostru ne avertizează: „Hei! Ai grijă de tine! Nu e în regulă ce faci!” E bine ca din când în când să îi dai și lui ascultare și să îți acorzi timp…de odihnă, de relaxare, de…masaj 🙂

Ca și în cazul Oanei, durerea de burtă nu înseamnă neapărat că ai o problemă la burtă/stomac. Un organ suferind radiază durerea în altă parte, doar ca să te facă atentă. Ca să descoperi cauza reală a durerii este o artă, iar „micii vrăjitori” terapeuți de la Art Therapy citesc cu mâinile și găsesc adevărata cauză. Asta te scutește pe tine de multă cheltuială și alergătură (cu vizite la medic, analize, etc.)

Problema Oanei a fost una relativ simplă. Ce se întâmplă când ai de probleme de sănătate mai…complicate?

Doamna Constanța, 46 ani: „Am început terapia acum o luna și jumătate. Aveam foarte multe probleme de sănătate: două hernii de disc, nervul sciatic coborând pe piciorul stâng cu amorțeli și nu mai aveam control asupra piciorului, aveam umerii blocați, un mare blocaj la colon, o discopatie cervicală cu dureri de cap foarte mari și lista poate continua. Am luat un pachet de 10 ședințe de terapie Veeda și vreau să vă spun cu mâna pe inimă că m-am simțit bine încă din primele ședințe. Acum mă simt alt om. În continuare fac doar o ședință pe săptămână pentru ce era deja cronic şi necesită o perioadă mai îndelungată de lucrat!

Dragă femeie, dacă ai citit până aici, meriți să fii răsplătită. Iar noi te vom răsplăti în felul nostru: o oră de relaxare și vindecare, doar pentru tine. De ce? Pentru că dacă tu vei fi bine și cei de lângă tine vor fi bine.

Când?

În perioada 8-15 martie

Ce îți oferim?

O 40% reducere la o ședință de terapie VEEDA (și alegi tu de care vrei: pentru relaxare, pentru slăbit, pentru vindecare sau pre/postnatal dacă urmează să devii mămică sau ai devenit de curând). Mai clar, în loc de 200 lei (prețul întreg) vei achita doar 120 lei.

Condiții: Oferta este doar pentru femei :). Programează ședința în perioada 8 – 15 martie și vino la centrul Art Therapy ca să îți acorzi timp de relaxare și vindecare. 

De ce VEEDA terapie?

Ca să îți tratezi:

– durerile de spate, durerile de cap, umăr şi braţ dureros

– durerile de genunchi, dureri de şolduri

– ameţelile, amorţelile şi furnicăturile în mâini şi în picioare

– transpirațiile corporale urât mirositoare, arsuri pe stomac (reflux gastric)

– durerile de călcâi (pintenul calcanean),

– urinările dese pe timpul nopţii (prostatită),

– mirosul urât al gurii (halenă),

– durerile de cap, tulburări menstruale, impotenţă, sterilitate

– transpiraţiile abundente ale tălpilor şi ale palmelor (hiperhidroză),

– hemoroizii interni şi externi, dereglările menopauzei,

– inflamarea nervului sciatic (lombosciatica),

– migrenele, constipaţia, insomnia, depresia, anxietata,

– hernia de disc şi protruziile discale, discopatiile, spondiloza cervicală,

– sindromul colonului iritabil,

– boală Crohn, nevralgii, scleroză multiplă, paralizii cerebrale şi autism, pentru a numi doar o parte dintre afecţiunile asupra cărora terapia VEEDA dă rezultate.

Cum obții oferta?

Ai 3 variante. Alege-o pe cea mai comodă ție și spune „Vreau oferta de Ziua Femeii!”

1. Sună la 0770 90 60 80

2. Scrie-ne în mesaj privat pe pagina de Facebook (în colțul din stânga jos poți accesa rapid aplicația Messenger)

3. Vino în centrul nostru din Galați, str. Traian, nr. 136, peste drum de blocul cu Starea Civilă.

Te așteptăm cu drag!