Concept Art Therapy

Sanatate prin masaj

In era digitala a tehnologiei si a accesului la informatii, masajul ….a devenit un lucru uitat, subapreciat de la adevarata lui valoare.

Insa, un lucru putin stiut este ca masajul are o istorie fascinanta in spate iar beneficiile sale au fost testate din cele mai vechi timpuri.

Masajul a fost practicat din vechime de toate popoarele pamantului, chiar daca la inceput nu se cunosteau in totalitate efectele sale benefice sau toate tehnicile pe care le utilizeaza majoritatea terapeutilor astazi.

In zilele noastre, insa, masajul s-a diversificat iar efectele sale au fost dovedite stiintific si observate de pacienti pe propria piele – de la imbunatatirea circulatiei, la vindecarea unor afectiuni, la beneficii asupra starii psihice.

Masajul este asadar o practica straveche, extrem de eficienta. Acesta va poate ajuta sa scapati de anumite afectiuni, fiind benefic atat din punct de vedere medical, cat si spiritual, pentru ca ajuta la relaxare si destindere. Astfel, un masaj este oricand binevenit, el aducandu-va numai avantaje.

Pentru oricare dintre noi, in scop profilactic sau ori de cate ori suportam consecintele unor dereglari functionale ar trebui sa apelam la acest tip de tratament, necesar echilibrarii fizice, psihice, emotionale si energetice.

Fiecare om isi cunoaste intuitiv limitele de functionare biologica, pentru ca stie cu precizie sa spuna cand se simte rau si cand se simte bine, iar pentru centrul nostru este imperios necesar sa se respecte regula “mai intai de toate a nu vatama”. Masajul respecta acest dicton, fiind o metoda ce nu implica absolut nici un risc pentru pacient in identificarea afectiunilor si tratarea acestora.

SANATATEA, TINERETEA SI FRUMUSETEA NOASTRA DEPIND DE MENTINEREA ECHILIBRULUI INTRE MINTE - CORP - SUFLET