Rejuvance - lifting facial natural

Tehnica Rejuvance

este o metodă holistică, manuală, complet naturală de tratament facial ce se bazează pe principiile fiziologice ale corpului. Poate fi considerată o tehnică de masaj facial, de reîntinerire, dar cuvântul masaj nu este potrivit pentru că mișcările Rejuvance sunt delicate și ușoare. Este o tehnică holistică, pentru că se adresează corpului, minții și sufletului.

Nu se folosesc creme, seruri, sau electricitate. Va avea întotdeauna un efect estetic (mare sau mic) care depinde de vârsta clientului, de starea de sănătate, calitatea pielii, adâncimea ridurilor și constituția sa personală.

Tehnica Rejuvance s-a dezvoltat pe baza tehnicii de Rolfing, concepută de americanul Stanley Rosenberg. Are la bază tehnici de relaxare ale țesutului conjuctiv și eliminare a contracțiilor mușchilor feței, care sunt asociate cu caracteristicile expresiei faciale ale fiecărei persoane.

Rejuvance lucrează pe 3 nivele principale: țesut conjuctiv, mușchi și meridiane.

Țesutul conjuctiv se găsește peste tot în corp – este cel cel care înconjoară totul: mușchi, artere, oase și organe. Prin aplicarea tehnicii, țesutul conjuctiv devine mai elastic, se stimulează îmbunătățirea circulației sângelui, celule sunt mai bine oxigenate și hidratate din interior spre exterior. De asemenea, se încurajează eliminarea toxinelor prin limfă, iar ridurile sunt netezite.

Prin Rejuvance se elimină tensiunea musculară, mușchii se relaxează, își recapătă flexibilitatea și tonusul. Expresia feței devine mai relaxată și mai revigorată.

Meridianele conectează interiorul cu exteriorul corpului și se află imediat sub piele,în țesutul conjuctiv și adesea de-a lungul mușchilor.

Tehnica Rejuvance lucrează nu doar pe țesutul conjunctiv și pe mușchi, dar și pe meridianele energetice, având efect asupra minții și a sufletului.

Mișcările Rejuvance se aplică în 6 ședințe la interval de 2-3 zile. Fiecare ședință care durează aproximativ o oră se adresează unor structuri diferite ale feței, craniului și umerilor. După terminarea celor 6 ședințe se recomandă ședințe de întreținere o dată sau de două ori pe lună. Acestea vor accentua rezultatele inițiale și vor ajuta la încetinirea procesului de îmbătrânire.

După 6 ședințe rezultatele estetice vor fi:
– se îmbunătățește calitatea pielii
– liniile fine dispar, iar cele adânci se netezesc
– mușchii își recapătă tonusul și elasticitatea
– toxinele se elimină printr-o circulație îmbunătățită a limfei
– umflăturile de sub ochi și cearcănele negre sunt mult ameliorate

În afara rezultatelor estetice sunt și alte beneficii:
– dispariția durerilor de cap și a migrenelor
– somn mai odihnitor – claritate îmbunătățită a gândirii
– profundă relaxare fizică și mentală
– o mai buna funcționare a articulației temporo-mandibulare
– zâmbet mai destins

Contraindicații:
– afecțiuni dermatologice severe (acnee, răni, veruci, herpes)
– pacienți cu cancer, în timpul chimioterapiei
– probleme psihice severe, epilepsie
– diabet zaharat
– femei însărcinate (datorită acțiunii asupra meridianelor)
– după tratament cu botox sau alte produse injectabile (acid hialuronic)

Efectul după doar o ședință unde s-a lucrat inițial doar pe jumatatea dreaptă a feței pentru a vedea rezultatele.