Rejuvance - lifting facial natural

Tehnica Rejuvance

este o metoda holistica, manuala, complet naturala de tratament facial ce se bazeaza pe principiile fiziologice ale corpului. Poate fi considerata o tehnica de masaj facial, de reintinerire, dar cuvantul masaj nu este potrivit pentru ca miscarile Rejuvance sunt delicate si usoare. Este o tehnica holistica, pentru ca se adreseaza corpului, mintii si sufletului.

Nu se folosesc creme, seruri, sau electricitate. Va avea intotdeauna un efect estetic(mare sau mic) care depinde de varsta clientului, de starea de sanatate, calitatea pielii, adancimea ridurilor si constitutia sa personala.

Tehnica Rejuvance s-a dezvoltat pe baza tehnicii de Rolfing, conceputa de americanul Stanley Rosenberg. Are la baza tehnici de relaxare ale tesutului conjuctiv si eliminare a contractiilor muschilor fetei, care sunt asociate cu caracteristicile expresiei faciale ale fiecarei persoane.

Rejuvance lucreaza pe 3 nivele principale: tesut conjuctiv,muschi,meridiane.

Tesutul conjuctiv se gaseste peste tot in corp-este cel cel care inconjoara totul,muschi,artere,oase si organe. Prin aplicarea tehnicii, tesutul conjuctiv devine mai elastic, se stimuleaza imbunatatirea circulatiei sangelui, celule sunt mai bine oxigenate si hidratate din interior spre exterior. De asemenea, se incurajeaza eliminarea toxinelor prin limfa iar ridurile sunt netezite.

Prin Rejuvance se elimina tensiunea musculara, muschii se relaxeaza, isi recapata flexibilitatea si tonusul. Expresia fetei devine mai relaxata si mai revigorata.

Meridianele conecteaza interiorul cu exteriorul corpului si se afla imediat sub piele,in tesutul conjuctiv si adesea de-a lungul muschilor.

Tehnica Rejuvance lucreaza nu doar pe tesutul conjunctiv si pe muschi, dar si pe meridianele energetice, avand efect asupra mintii si a sufletului.

Miscarile Rejuvance se aplica in 6 sedinte la interval de 2-3 zile. Fiecare sedinta care dureaza aproximativ o ora se adreseaza unor structuri diferite ale fetei,craniului si umerilor. Dupa terminarea celor 6 sedinte se recomanda sedinte de intretinere o data sau de doua ori pe luna. Acestea vor accentua rezultatele initiale si vor ajuta la incetinirea procesului de imbatranire.

Dupa 6 sedinte rezultatele estetice vor fi:
– se imbunatateste calitatea pielii
– liniile fine dispar iar cele adanci se netezesc
– muschii isi recapata tonusul si elasticitatea
– toxinele se elimina printr-o circulatie imbunatatita a limfei
– umflaturile de sub ochi si cearcanele negre sunt mult ameliorate

In afara rezultatelor estetice sunt si alte beneficii:
– disparitia durerilor de cap si migrenelor
– somn mai odihnitor-claritate imbunatatita a gandirii
– profunda relaxare fizica si mentala
– o mai buna functionare a articulatiei temporo-mandibulare
– zambet mai destins

Contraindicatii:
– afectiuni dermatologice severe(acnee,rani,veruci,herpes)
– pacienti cu cancer,in timpul chimioterapiei
– probleme psihice severe,epilepsie
– diabet zaharat
– femei insarcinate(datorita actiunii asupra meridianelor)
– dupa tratament cu botox sau alte produse injectabile(acid hialuronic)

Efectul dupa doar o sedinta unde s-a lucrat initial doar pe jumatatea dreapta a fetei pentru a vedea rezultatele.