VEEDA® Dimag

Un masaj conceput special pentru slăbire - VEEDA Dimag

Terapia VEEDA este unică în lume și aduce o multitudine de beneficii. Această terapie se ocupă de om în întregimea lui, atât fizic, cât și psihic și mai ales de partea nevăzută a corpului, adică de suflet și minte. De aceea armonizăm corpul în primul rând cu o ședință de vindecare reconectivă, după care lucrăm pe sistemele corpului: fiecare organ, fiecare articulație, fiecare os, fiecare vas de sânge, fiecare simț al nostru face parte dintr-un sistem.

Din această terapie complexă am dezvoltat altele: VEEDA Relax, VEEDA Baby, VEEDA Prenatal și VEEDA Dimag.

Veeda Dimag este terapia Veeda pentru persoanele care au ca scop slăbirea. Prin urmare, Veeda Dimag  este Veeda Slăbire.

Pentru a slăbi corect, se trece obligatoriu prin câteva etape. Este inutil să se urmeze diete drastice pentru un rezultat rapid. Acea persoană care se reîntoarce la alimentația veche, fără să fi rezolvat  problemele de sănătate, se va întoarce la greutatea inițială, ba chiar o va depăși.

Masajul pentru slăbit Veeda Dimag face parte din Metoda Veeda și nu este doar un simplu masaj pe zonele cu depozite de grăsime, ci este o terapie completă care se va ocupa, în primul rând, să găsească acea cauză care a dus la acumularea kilogramelor în plus. De asemenea, se ocupă de alimentația corectă, de activitatea fizică, ajută mintea să se adapteze la noul stil de viață.

Slăbitul și masajul pot părea ca două elemente fără prea mare legătură, însă cercetările au descoperit faptul că un masaj complet după o sesiune de exerciții fizice te poate ajuta foarte mult în eforturile de slăbire, mai ales la regenerarea și dezvoltarea masei musculare.

Desigur că, în timpul masajului, se accesează și zonele cu depozite de grăsime, dar nu doar atât. Ne folosim de acupunctura fără ace pe meridianele corpului,  pe terminații nervoase și pe puncte reflexe, pentru a ajuta toate sistemele corpului să funcționeze din nou la capacitatea lor reală.

Acum, nu îți imagina că tu nu ai nimic de făcut. 🙂 Vei primi indicații în ceea ce privește alimentația, modul de gândire, de reacție și multe altele. Dacă vrei, poți să o privești ca pe un … proces 3D (trup, minte, suflet) cu scopul de a aduce corpul la greutatea normală.

Cu  Veeda Dimag aducem corpul la greutatea normală, iar după terminarea terapiei și a masajului de slăbit, kilogramele în plus nu vor mai reveni. Organismul, odată învățat cu un metabolism bun, care știe să funcționeze perfect și să ardă grăsimile, se va obișnui cu acest mod de funcționare și va trăi în armonie cu mintea și sufletul.

În urma terapiei VEEDA Dimag  vă crește optimismul, vă revine cheful de viață, bucuria de a trăi, bucuria de a petrece, de a te întâlni cu prietenii și bucuria de a călători.

Încearcă VEEDA Dimag ca să fii din nou TU!