Vindecare reconectiva

Este o metoda noua de vindecare la nivel fizic, mental, emotional si spiritual!

„Dacă ești norocos, vindecarea ta va veni în forma pe care ai anticipat-o. Daca ești într-adevăr norocos, vindecarea ta va veni într-o formă pe care nici n-ai visat-o, aceea pe care Universul a gândit-o în mod specific pentru tine.”

Dr. Eric Pearl

“Recunoscând că vindecarea înseamnă reconectarea cu perfecțiunea universului, ne dăm seama că universul știe ce avem nevoie să primim.”

Dr. Eric Pearl

“Mai întâi trebuie să înțelegem ca Vindecarea Reconectivă nu e aici ca să vindece simptome. În schimb, Vindecarea Reconectivă transcende complet tehnicile tradiționale de vindecare energetică și ne aduce la o stare de echilibru deplin. Nu este un tratament, nu este un plan terapeutic. Nu abordează doar simptomele. Este mult, mult mai mult decât atât. Se facilitează vindecarea cu o conștiință în care se permite persoanei respective să revină la vibrația sa maximă de energie, lumină și informație. Astfel, acest lucru face ca toate dezechilibrele sa fie eliminate din imagine, ca vibrație, în modul cel mai potrivit în care persoana poate să revină la o stare optimă de sănătate.” (din cartea “Reconectarea – Vindecă-i pe alții, vindecă-te pe tine.”

Dr. Eric Pearl

Beneficii

- te conectează cu sursa vindecării;
- îmbunătățește și accelerează vindecarea și evoluția;
- reactivează procese la nivelul ADN-ului;
- crește percepțiile, conștientizarea și abilitățile fizice;
- permite reîntoarcerea la starea de echilibru, vindecarea având loc la nivel fizic, mental, emoțional și spiritual;
- instalează încrederea, stima de sine, încrederea în propria persoană, claritatea și concentrarea;
- îndepărtează traumele într-un mod neinvaziv;
- îndepărtează blocajele emoționale;
- ajută în recuperarea celor ce renunță la anumite dependențe.

Reconectarea are foarte multe aspecte. Este vorba de noi, care ne reconectam la deplinătatea noastră originala, la cine suntem ca spirit, pe măsură ce trecem prin aceasta experiență fizică, aici pe pământ. Când Reconectarea își face intrarea in existenta noastră patru dimensionala aici, pe pământ, vârful icebergului este reprezentat de vindecările fizice, fenomen pe care îl numim Vindecare Reconectivă. Se considera ca ea poate sa ne reconecteze cu universul și cu însăși esența noastră, nu numai prin intermediul unui set nou de frecvente de vindecare, ci, poate, printr-o banda de frecvente cu totul noua.

Reconectarea este procesul generic al reconectării cu universul, care îngăduie Vindecării Reconective sa aibă loc. Aceste vindecări și frecvențe de evoluție aparțin unei benzi de frecvente cu totul noi, introdusa prin intermediul unui spectru de lumina și informație. Reconectarea este cea care ne permite sa interacționăm cu aceste noi niveluri de lumina și informație. Este ceva nou, diferit. Este real – și fiecare dintre noi poate intra in stare de antrenare cu aceste frecvente.

Reconectarea este un uriaș proces de evoluție. Dacă vrei vindecare, ai Vindecarea Reconectivă, dar dacă vrei să revii pe traseul vieții tale, poate mai rapid decât te-ai aștepta, atunci ai nevoie de procesul Reconectării. Acesta durează două zile, două sesiuni, mai multe detalii se găsesc pe site-ul www.thereconnection.com.

Nu poți avea o vindecare, care este numai emoțională, mentală sau numai fizică. Poți avea un tratament pentru o problemă mentală sau pentru una fizică, dar vindecarea nu este despre simptom, ci este despre echilibru. Să îl recâștigăm, sa regăsim vibrația corectă și naturală.

Vindecarea Reconectivă are un efect unic asupra ADN-ului. Provoacă vindecare aproape instantanee, chiar și după ce ADN-ul a fost aproape distrus și nicio forma de vindecare prin energie de până acum nu a produs acest răspuns.

În plus, mărește gradul de lumină emanată de către ADN. Lumina făcând parte din procesul de vindecare. Un alt studiu organizat de dr. William Tiller a demonstrat ca in timpul Vindecării Reconective este eliminata în încăpere așa-numita energie termodinamica libera in exces. Suna complicat, dar lucrurile sunt de fapt simple.

Vindecarea Reconectivă este complet distincta de celelalte tehnici de vindecare prin energie, datorita nivelului de energie termodinamica libera in exces produs într-o cantitate atât de mare încât pentru a-l crea in mod normal ar trebui ca sa încălzim camera la o temperatura de peste 300 de grade. Daca am face asta, evident ca toata lumea din camera ar muri, dar iată ca Vindecarea Reconectivă produce in plan fizic niște efecte pe care ne este greu sa le înțelegem. Poate pentru ca ne permite sa devenim mai mult cine suntem de fapt, ca o expresie a iubirii și a lui Dumnezeu in univers. Este un dar și o recompensa pentru a transcende ego-ul nostru si, o data cu el, și tehnica. Este ca și cum universul îți spune: iată darul tău daca vrei sa devii mai mult.