Vindecare reconectivă

Este o metodă nouă de vindecare la nivel fizic, mental, emoțional și spiritual!

„Dacă ești norocos, vindecarea ta va veni în forma pe care ai anticipat-o. Daca ești într-adevăr norocos, vindecarea ta va veni într-o formă pe care nici n-ai visat-o, aceea pe care Universul a gândit-o în mod specific pentru tine.”

“Recunoscând că vindecarea înseamnă reconectarea cu perfecțiunea universului, ne dăm seama că universul știe ce avem nevoie să primim.”

“Mai întâi trebuie să înțelegem că Vindecarea Reconectivă nu e aici ca să vindece simptome. În schimb, Vindecarea Reconectivă transcende complet tehnicile tradiționale de vindecare energetică și ne aduce la o stare de echilibru deplin. Nu este un tratament, nu este un plan terapeutic. Nu abordează doar simptomele. Este mult, mult mai mult decât atât. Se facilitează vindecarea cu o conștiință în care se permite persoanei respective să revină la vibrația sa maximă de energie, lumină și informație. Astfel, acest lucru face ca toate dezechilibrele să fie eliminate din imagine, ca vibrație, în modul cel mai potrivit în care persoana poate să revină la o stare optimă de sănătate.” (din cartea “Reconectarea – Vindecă-i pe alții, vindecă-te pe tine.”

Beneficii

- te conectează cu sursa vindecării;
- îmbunătățește și accelerează vindecarea și evoluția;
- reactivează procese la nivelul ADN-ului;
- crește percepțiile, conștientizarea și abilitățile fizice;
- permite reîntoarcerea la starea de echilibru, vindecarea având loc la nivel fizic, mental, emoțional și spiritual;
- instalează încrederea, stima de sine, încrederea în propria persoană, claritatea și concentrarea;
- îndepărtează traumele într-un mod neinvaziv;
- îndepărtează blocajele emoționale;
- ajută în recuperarea celor ce renunță la anumite dependențe.

Reconectarea are foarte multe aspecte. Este vorba de noi, care ne reconectăm la deplinătatea noastră originală, la cine suntem ca spirit, pe măsură ce trecem prin această experiență fizică, aici pe pământ. Când Reconectarea își face intrarea în existența noastră patru dimensională aici, pe pământ, vârful icebergului este reprezentat de vindecările fizice, fenomen pe care îl numim Vindecare Reconectivă. Se consideră că ea poate să ne reconecteze cu universul și cu însăși esența noastră, nu numai prin intermediul unui set nou de frecvențe de vindecare, ci, poate, printr-o bandă de frecvențe cu totul nouă.

Reconectarea este procesul generic al reconectării cu universul, care îngăduie Vindecării Reconective să aibă loc. Aceste vindecări și frecvențe de evoluție aparțin unei benzi de frecvențe cu totul noi, introdusă prin intermediul unui spectru de lumină și informație. Reconectarea este cea care ne permite să interacționăm cu aceste noi niveluri de lumină și informație. Este ceva nou, diferit. Este real – și fiecare dintre noi poate intra în stare de antrenare cu aceste frecvențe.

Reconectarea este un uriaș proces de evoluție. Dacă vrei vindecare, ai Vindecarea Reconectivă, dar dacă vrei să revii pe traseul vieții tale, poate mai rapid decât te-ai aștepta, atunci ai nevoie de procesul Reconectării. Acesta durează două zile, două sesiuni, mai multe detalii se găsesc pe site-ul www.thereconnection.com.

Nu poți avea o vindecare, care este numai emoțională, mentală sau numai fizică. Poți avea un tratament pentru o problemă mentală sau pentru una fizică, dar vindecarea nu este despre simptom, ci este despre echilibru. Să îl recâștigăm, să regăsim vibrația corectă și naturală.

În plus, mărește gradul de lumină emanată de către ADN. Lumina făcând parte din procesul de vindecare. Un alt studiu organizat de dr. William Tiller a demonstrat că în timpul Vindecării Reconective este eliminată în încăpere așa-numita energie termodinamică liberă în exces. Sună complicat, dar lucrurile sunt, de fapt, simple.

Vindecarea Reconectivă este complet distinctă de celelalte tehnici de vindecare prin energie, datorită nivelului de energie termodinamică liberă în exces produs într-o cantitate atât de mare încât pentru a-l crea în mod normal ar trebui să încălzim camera la o temperatură de peste 300 de grade. Dacă am face asta, evident că toate persoanele din cameră ar muri, dar iată că Vindecarea Reconectivă produce în plan fizic efecte greu de înțeles. Poate pentru că ne permite să devenim mai mult cine suntem de fapt, ca o expresie a iubirii și a lui Dumnezeu în univers. Este un dar și o recompensă pentru a transcende ego-ul nostru și, o data cu el, și tehnica. Este ca și cum universul îți spune: iată darul tău dacă vrei să devii mai mult.