5+1 motive ca de acest Crăciun să oferi cadou un masaj

Un voucher de masaj ascuns într-o felicitare poate părea un cadou nesatisfăcător, dar efectele acestuia pot fi puternice.

Oamenii merg la masaj pentru ameliorarea stresului, a durerilor și pentru relaxare, masajul fiind potrivit pentru oricine – de la adulți sănătoși la seniori, de la femei însărcinate la sportivi. 

Iată de ce are sens să completezi lista ta de cadouri cu câte un masaj pentru cei dragi. Cei care vin regulat la masaj vor ști la ce să se aștepte, iar pentru cineva care nu a fost niciodată la masaj, un voucher cadou poate face prima sa ședință mai accesibilă. Cu siguranță își dorea de mult timp să meargă la masaj, dar….nu îndrăznea.

Iată patru motive pentru care masajul ar trebui să se afle în capul listei de cadouri pentru Crăciun:

1. Darul eliberării de stres

Sărbătorile sunt pline de bucurie, prieteni, familie, gălăgie, mâncare și – frenezie.Goana după cadouri, mâncarea în exces, pregătirile de Crăciun, toate acestea pot face și din cel mai vesel om unul obosit și stresat. Masajul oferit în dar devine cadoul perfect deoarece calmează sistemul nervos și oferă un moment de răgaz după nebunia sărbătorilor

2. Darul eliberării de durere

De la curățenia tradițională de Crăciun, până la decorarea casei și pregătirea bucatelor delicioase pentru masa de Crăciun, toate acestea pot provoca dureri de spate, de picioare, de umeri sau de cap, chiar luxații și entorse. Masajul devine, din nou, cadoul perfect pentru că elimină durerea, rigiditatea și tensiunea din mușchi, îmbunătățește circulația și redă starea de bine și de optimism.

3. Darul înălțării spiritului

Sărbătorile nu sunt tot timpul pline de bucurie; pot apărea conflicte în familie, sentimente de regret sau alți factori de stres. Masajul devine cadoul perfect pentru că poate schimba starea de tristețe sau de melancolie. În timpul masajului, secreția de oxitocină (hormonul fericirii, al iubirii) crește considerabil. De aceea oricine vine la masaj supărat, trist, îndurerat, cu multe griji pe cap, pleacă mult ușurat și fericit. Mintea se limpezește și soluțiile încep să apară

4. Darul aprecierii

A oferi cadou un voucher pentru masaj este un fel de a spune: „Ai nevoie de o pauză. Meriți să te relaxezi. Meriți să fi sănătos/sănătoasă și fericit/ă”. Nu e nevoie să știi ce stil vestimentar are sau ce muzică îi place, ce mărime poartă sau care e culoarea preferată. Masajul este un cadou universal care îl va surprinde pe cel căruia îl dăruiești pentru că te-ai gândit cu atâta grijă și drag la el/ea.

5. Darul cel mai ușor

Oferiți-vă darul unei achiziții super simple. Masajul este cadoul perfect pentru că centrele de masaj oferă certificatele cadou fie personal, fie pe mail, fie pe pagina de Facebook. De aceea, fie că îl cumperi acum sau în ultimul moment, cadoul tău din acest an va fi cel mai ușor de oferit – și cel mai apreciat.

  +1. Se zice că dacă un singur om și-a îmbunătățit viața datorită ție, înseamnă că nu ai trăit degeaba pe acest Pământ. Masajul este o experiență vindecătoare care poate schimba în bine viața cuiva. Gândește-te numai la eliminarea durerilor sau a stării de depresie: odată eliberat de ele, acesta poate să își reia viața și să facă atât de multe lucruri….datorită ție. Masajul  nu este un obiect să îl vezi sau să îl atingi, este o experiență, iar experiența creează amintiri. Iar amintirile frumoase sunt cele care ne fac viața frumoasă. 🙂

Centrul nostru de masaj vă pune la dispoziție vouchere de orice valoare doriți: le încărcați și le dăruiți. Am pregătit vouchere personalizate atât pentru doamne, cât și pentru domni.

Ne găsiți la telefon 0770 90 60 80, pe pagina de Facebook Art Therapy Center și la sediul nostru din Galați, str. Traian, nr. 136, Bl. A3, Sc. 2, parter, peste drum de blocul su Starea Civilă.

Distribuie prietenilor tai...

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Skype
Email