Art Therapy

unicul centru din Romania in care se practica terapia VEEDA®,

creat pentru a-ti transforma problemele de sanatate sau stresul in stare de bine.

Suntem bucurosi ca avem:

Terapii

Terapiile pe care le practicam elimina atat stresul, depresia si starile anxioase cat si probleme de sanatate mai grave precum: durerea de spate, scolioza, durerile de cap, spondiloza cervicala, durerea lombara s.a. Terapia VEEDA®, practicata doar in centrul nostru, descopera, trateaza si elimina cauza problemelor tale de sanatate.

Masaje

Putina lume stie ca masajul este una dintre cele mai stravechi si mai eficiente tehnici mentionate de texte medicale chinezesti din anul 1800 i.e.n. si ca, in zilele noastre, efectele sale au fost dovedite stiintific. Masajul este o metoda prin care se poate obtine un rasfat al simturilor, o stare psihica benefica sau chiar vindecarea anumitor afectiuni.

Afectiuni tratate

Ne bucuram ca prin terapiile aplicate de echipa Art Therapy putem contribui la eliminarea cauzelor aparitiei multor afectiuni precum: scolioza, spondiloza cervicala, hernia de disc, durerile de cap, insuficienta circulatorie, sindromul colonului iritabil, s.a. precum si la reglarea multor dezechilibre ale sistemelor corpului.

Pasi ca sa iti refaci
starea de bine

1

Programare

Ne suni si ne spui cand intentionezi sa te programezi si noi iti spunem cand suntem disponibili pentru tine.

2

Evaluare gratuita

Unul din specialistii nostri va discuta cu tine pentru a stabili etapele programului personalizat de terapie/masaje si graficul de aplicare.

3

Creare stare de bine

Ne bucuram impreuna ca tu te vei simti din ce in ce mai bine.

Ne bucuram ca suntem specializati pe multe metode si tehnici create special pentru ca tu sa iti transformi problemele de sanatate sau stresul in stare de bine, tehnici care au functionat deja cu succes pentru mii de oameni.

Ne bucuram pentru
ce spun clientii despre noi:

Transforma-ti problemele de sanatate sau stresul in stare de bine impreuna cu echipa din Centrul Art Therapy.