CADOUL PERFECT DE SFÂNTUL NICOLAE cu 50% mai putin!

Ce ar fi ca anul acesta de Sfântul Nicolae să alegi SĂNĂTATEA?
Pentru că nu există dar mai de preț decât sănătatea, anul acesta îți recomandăm să oferi drept cadou celor apropiați ceva mai inedit, un VOUCHER CU REDUCERE DE 50% la orice terapie sau pachet de terapii prezente în centrul ART THERAPY!

Fii atent la nevoile celor dragi! Ai observat că în ultimul timp mama ta nu mai poate ridica nici o sacoșă? Ai observat ca fiul tau este mai obosit si are mai putina energie? L-ai auzit pe sotul tau ca se plânge de durerile de genunchi? Acum poți spune că ai găsit CADOUL PERFECT pentru ei!!

Te așteptăm ASTĂZI în Centrul Art Therapy pentru a te ajuta în alegerea ședinței de terapie PERFECTE, adaptată special pentru nevoile celor apropiați!

*FELICITĂRI! Tocmai ai ajuns la finalul postării! Nu ai nici un sarbatorit de Sfantul Nicolae? Nu-i nimic, acum poti sa-ti faci un cadou tie sau poti sa faci un cadou celor dragi. Te invităm să te PROGRAMEZI ACUM ONLINE PE 🌐 www.artaterapiei.versum.com ȘI SĂ BENEFICIEZI DE PACHETUL DE 5 SAU DE 10 TERAPII VEEDA CU O REDUCERE DE 50%!

Adresa: str. Traian, nr. 136 (peste drum de blocul cu Starea Civilă)

Tel. 0770 90 60 80

Facebook: Art Therapy Center

Distribuie prietenilor tai...

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Skype
Email