Efectele terapiei VEEDA

Ceea ce urmează să citești sunt experiențele reale ale pacienților centrului nostru, Art Therapy. Le-am adunat pe toate aici ca să îți fie mai ușor să iei decizia potrivită pentru tine: să vii la VEEDA sau să nu vii? Asta-i întrebarea! 🙂

Toate aceste mărturii le regăsești pe pagina noastră de Facebook în comentarii la această postare. Spor la lecturat!

 

Am mers neîncrezătoare deoarece suferința mea era prea veche (vertij), amețeli când mă întorceam în pat de pe o parte pe alta. Incredibil! Aici am întâlnit niște profesioniști cu mâini dibace și suflete de catifea. Marea minune s-a produs când, după un set de 10 ședințe de terapie VEEDA, amețelile mele au dispărut. Starea mea de bine încă se menține cu toate că au trecut două luni de când mâinile miraculoase s-au desprins de pe trupul meu. Mult succes, echipă minunată și oameni de omenie. Vă iubesc !

– Silvia Snichici

Acum 2 ani (aprilie 2017) am venit în a treia zi de Paște cu mari speranțe la Art Therapy Center, fiind chiar ultima soluție în cazul meu. După ani de căutari, după zeci de doctori consultați, am decis că nu mai este cazul să aștept deschiderea oficială a centrului.

Ce am găsit la Art Therapy Center a fost cu mult peste așteptări: oameni dedicați, dispuși să-ți asculte problema, atmoferă prietenoasă, terapii personalizate pe pacient. Mi-am achiziționat un pachet de 10 ședințe Veeda și pot spune că a fost cea mai bună investiție medicală facută în toți anii de căutări.  Am venit cu atacuri de panică generate de amețeli foarte puternice, pierderi de echilibru și multe altele. După prima ședință am dormit mult și am resimțit dureri musculare teribile, corpul parcp era mai rau. M-am speriat, am înțeles că e normal, că e o deblocare și am continuat să vin la ședințe. De la o ședință la alta mă simțeam mai bine și simteam că totul se schimbă. Încet, dar se schimbă.  În final am înțeles că masajul este ceea ce am nevoie, ce avem nevoie mulți dintre noi înaintea medicamentelor tradiționale și că ceea ce faceți la centru este chiar o artă.  Multumesc! Rezultatele se mențin în timp, dar neapărat cu o schimbare a stilului de viață.

– Monica Coman

Cu greu am ajuns la ea, la Tatiana. Nu credeam nici în ruptul capului că după 3 ani de dureri crunte, de stat la pat, de hidrokinetoterapie, de diverse tratamente, ea, o mână de om, să mă facă “ca nouă” ! Mi-a promis din prima ședință că o sa fiu bine, că o să merg normal, că o să scap de dureri, doar să am răbdare (grea misiune!).

M-am dus la ea la 26 ani cu hernie de disc lombo-sacrală, scolioză și multe altele… Nu puteam să mă aplec nici să îmi pun șosete în picioare sau să mă leg la șireturi, urcatul scărilor era o provocare dureroasă, până și spălatul pe dinți trebuia făcut într-o anumită poziție, orice mișcare pe care o făceam trebuia gândită dinainte, oricât de banală părea.

10 ședințe de terapie VEEDA, o echipă de oameni minunați în frunte cu ea, au făcut magie…
Acum, după aproape 2 ani de la ultima ședință, am scăpat de durerile de spate, am scăpat de sciatică, am prins curaj (uneori chiar prea mult) să merg pe jos, să urc scări, să ridic lucruri.
Art Therapy, sunteți o familie cu mâini de aur ! Vă mulțumesc !

– Marina Toader

Povestea regăsirii mele

Februarie 2019.
Era seară. Îmi adormisem fetița ce avea atunci 1 an și 4 luni. Eram doar noi în casă, soțul fiind plecat din oraș. După o zi agitată, plină de tot felul de activități, venise momentul odihnei. Am adormit simțind respirația fetiței lângă mine…era un sentiment foarte plăcut. Însă după fix o oră și jumătate m-am trezit brusc. Fata dormea, iar mie îmi bătea inima cu putere, fără explicație, și nu reușeam să adorm.
Trecuseră 2 ore deja și tot nu reușeam să adorm la loc. M-am ridicat din pat, am simțit o senzație de greață, iar inima tot nu se liniștea; mii de gânduri îmi invadau mintea, gânduri bolnăvicioase legate de tot felul de nenorociri. Frica îmi pusese stăpânire pe tot corpul, senzația de greață s-a accentuat. Ce era să fac? Să sun la salvare? Cine ar fi stat cu copilul ? Ce s-ar fi întâmplat dacă eu mă prăbușeam la pământ și se trezea copilul singur? Dacă, dacă, dacă … Într-un final am luat decizia de a-mi suna mama să vină în miez de noapte alături de mine. Și când a venit, m-am liniștit. Am reușit să adorm, însă stările de neliniște au urmat în zilele următoare însoțite de amețeli, palpitații, stare de oboseală permanentă. Așa că, primul lucru pe care l-am făcut, a fost să îmi fac un set de analize bănuind o anemie sau o lipsă de calciu, magneziu, dereglare de tiroidă, dar ce să vezi…analizele au ieșit perfecte. Niciun parametru afectat, totul era în limite. În acel moment am început să cercetez despre stările mele și să bănuiesc că am atacuri de panică și anxietate. Nu puteam trăi cu aceste stări: insomnii, amețeli, oboseală, grețuri, palpitații, dar nici nu am vrut să iau calea doctorilor și a medicamentelor, din moment ce analizele nu indicau niciun dezechilibru. Problema era la mine, în interiorul meu și trebuia să gasesc cauza principală ce imi declanșa aceste stări.
„Răsfoind” Facebookul, am ajuns la pagina Art Therapy, unde am văzut o imagine în care era explicat faptul că amețelile pot fi de la cervicală. În acel moment am pus mâna pe telefon și m-am programat pentru o ședință în ziua următoare. Nu mă gândisem niciodată până atunci că stările mele de rău ar putea fi date de poziția incorectă a corpului, așa că am zis să încerc. La urma urmei era doar un masaj, nu avea ce sa dăuneze. Așadar am pășit în centru la prima ședință unde am cunoscut-o pe doamna Tatiana. Simțeam că o cunosc demult, un sentiment plăcut și de încredere s-a instalat în mine. De cum am pășit în centru, parca am intrat într-o oaza de liniște și pace, totul în jur emana bucurie: de la zâmbetul fetei de la recepție, până la muzica ce se auzea în surdină, până și aerul avea o încărcătură magică. M-am lăsat pe mâinile doamnei Tatiana, i-am povestit despre problemele mele și am simțit blocajele mari în dreptul cervicalei. În urma masajului mi-au fost depistate probleme cu colonul, ce era inflamat, cu stomacul, un început de hernie lombara, spondiloza cervicală și probleme de circulație. Tehnica de masaj, atmosfera, încrederea pe care mi-a dat-o doamna Tatiana, m-au făcut să achiziționez pe loc un pachet de 10 ședințe, știind în interiorul meu că mă vor ajuta.
Multe persoane zic că se duc la masaj cu 50 lei și nu ar achita 200 lei pentru o singură ședință. Ceea ce nu știu ei este că VEEDA nu e doar un masaj, este implicarea și dedicarea unor oameni profesioniști, munca unor terapeuți ce doresc să ajute prin abilitățile lor unice. Si mai mult decât atât, haideți să ne gândim câți bani dăm pe alimente nesănătoase pe care le mâncăm în exces, pe țigări, pe lucruri nefolositoare care ne fac rău, iar pentru sufletul nostru ce facem? De ce nu am investi pentru lucruri care ne fac bine? Eu așa am ales să gândesc.
Revenind a două zi după prima ședință de masaj, m-am simțit ca nouă, eram plină de energie. Încet, încet, de la o ședință la alta, rezultatele au început să apară. Fiecare terapeut a venit cu aportul său în vindecarea mea, în special în vindecarea interioară. Ședințele cu doamna Lili mi-au adus ceea ce pierdusem demult și anume pace interioară și echilibrul. Doamna Tatiana m-a ajutat mult în deblocarea mușchilor din zona cervicală, domnul Cristi mi-a insuflat din vitalitatea și energia dânsului prin masajul făcut și toți ceilalți pe care i-am întâlnit, ale căror nume îmi pare rău că nu le cunosc. M-au ajutat și au făcut din fiecare ședință de masaj o ședință de răsfăț.
Așadar, concluzionând, în interiorul meu s-au produs schimbări în bine, percepția mea asupra lumii din jur este alta. Sunt mai calmă, nu mă mai enervez atât de ușor, gândurile de neliniște și fricile au dispărut. Și s-a instalat o stare de împăcare cu mine, am învățat să am răbdare și să nu mai judec. Iar în plan fizic schimbările sunt mai mult decât mulțumitoare: mi-am schimbat stilul de viață alimentar fără niciun efort, e ceva ce mi-a venit din interior și am slăbit vreo 2, 3 kg, deși nu îmi propusesem acest lucru, și e minunat! Mă încap hainele dinainte de sarcină. Problemele digestive au dispărut ca prin minune!!! Țin să menționez că la primele ședințe simțeam o durere în zona abdominală la masaj și o durere în punctul reflex din talpă asociat cu colonul.
Acum, dupa 9 ședințe, aceste dureri au dispărut, ceea ce înseamnă detoxifiere. Insomniile sunt de domeniul amintirilor, la fel și palpitațiile, neliniștea. Dacă înainte mă chinuiam cam o oră să adorm, acum nici nu știu când mă prinde somnul și culmea e că mă și odihnesc, deși încă alaptez la cerere noaptea. Amețelile au dispărut în mare parte și sunt mult mai stăpână pe mine. Nu am mai experimentat deloc nicio senzatie de atac de panica, palpitații sau greață.
Întâlnirea cu echipa Art Therapy a fost începutul unei frumoase călătorii și regăsiri de sine. Am învățat că atunci când pui preț pe tine și ai grijă de tine și de sufletul tău, odată cu schimbarea ta, se schimbă și lumea din jurul tău. Fiecare dintre noi merită să fie în starea lui cea mai bună. E nevoie de un mic impuls pe care eu îl căutam demult și pot zice că aici l-am găsit.
După cum am zis, sunt într-o frumoasă călătorie de redescoperire a valorilor proprii și voi continua drumul pe care l-am început.
Vă mulțumesc!

– Cristina Căpățână

 

Cu multe emoții am ajuns la Art Therapy Center. După prima ședință am achiziționat un pachet de 10 ședințe. Aveam dureri zilnice de cap din cauza cervicalei inflamate, aveam picioarele veșnic înghețate, simțeam ca un calup de gheață pe partea superioară. După prima ședință nu am mai stat cu șosete în picioare noaptea și nu am mai avut dureri de cap. Doamna Tatiana e magnifică, am beneficiat și de magia dnei Liliana, m-am bucurat și de masajul făcut de Cristi. Sunteți o echipă minunată! Acum sunt în convalescență…sufăr după echipa de la Art Therapy… am terminat și ultima ședință…sunt cu totul alt om, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic! Vă mulțumesc din suflet…sper să ne revedem, mi-ați creat dependență??!

– Valerica Gheorghe

E greu de cuprins în cuvinte tot ce-am trăit eu la Art Terapy. M-am dus cu tot sufletul acolo pentru fiica mea care avea o suferință atât a sufletului, cât și a trupului. Odată intrată pe mâinile magice ale dnei. Tatiana și a echipei, rezultalele au venit imediat. Fiica mea este alta persoană, mai încrezătoare, cu poftă de viață, veselă și cu multe planuri. Art Therapy i-a readus cheful de viață, iar mie mi-a adus bucurie în sufletul de mamă. Și pentru toate acestea le voi fi veșnic recunoscătoare. Vă iubim, Art Therapy!

– Mihaela Radu

O cunosc pe Tatiana de mic copil și când a venit în țară ca să deschidă acest minunat centru eram într-o depresie după 2 sarcini și mult timp închisă doar eu cu fetițele. Centrul încă se amenaja, dar nu am mai avut răbdare până să se deschidă și am mers la ea. Vocea ei mereu mi-a plăcut pentru că transmite căldură și liniște. Mi-a citit imediat gândurile și a știut ce să îmi facă! M-am dus și cu o durere mare de spate, purtam o greutate mare pe umeri adunată în ani.  Am plecat după o ședință plutind, mâini de aur aș spune că are.

La puțin timp, tatăl meu se confrunta cu hernie de disc, nu mai putea merge! Îi spun de Tatiana, iar el nu concepea sa meargă „să se dezbrace în fașa ei” ?  că o cunoaște de o viață și îi e rușine! Cu chiu cu vai, împreună cu mama, l-am dus la prima ședințăla care am asistat și noi.

După 10 ședințe doctorul i-a spus că probabil diagnosticul inițial a fost greșit, că nu mai are hernie de disc! Oricând aud pe cineva cu hernie trimit la ea. Știu că e mai mult decât  un „masaj” așa cum cred unii! Prevenția e mai importantă decât tratarea!

– Luminița Lavinia Buruiană

 

La recomandarea nepoatei mele am încercat această terapie. În cazul meu a fost o problemă la umărul drept. Procedura a fost peste așteptări! Recomand cu toată căldura. Eu cu siguranță voi reveni la Art Therapy! Recapeți sănătate!

– Ica Barbu

Am facut 22 de ședințe de terapie la Art Therapy până acum. Acest centru de terapie pentru mine este un colț de Rai. Intrând aici te relaxezi de când ai pășit pragul centrului, parca ai fi intrat într-o altă lume, într-o lume de vis. Când ieșeam de aici, mă simțeam euforică, nu conștientizam că sunt afară, că sunt pe stradă sau în autobuz, aveam senzația că încă mai simt mâinile care au lucrat pe mine, simțeam sângele cald care trecea peste tot, simțeam efectele benefice ale masajului.

Am slăbit 9 kilograme dupa o serie de 10 ședințe de terapie. Nu am făcut niciun fel de dietă, am mâncat mesele regulat. Singura schimbare care s-a produs a fost că după prima ședință de terapie Veeda mi-a trecut pofta de dulciuri.

Am venit la Art therapy deoarece aveam o hernie de disc care îmi dădea dureri groaznice în zona lombară, credeam că mi se va rupe coloana în două. Vă urmăream de ceva timp pe Facebook, dar nu îndrăzneam să vă scriu. Când durerea a fost insuportabilă, v-am scris. Venirea mea aici a fost ca un strigăt de ajutor. Chiar vă mulțumesc că la prima ședință ați venit la centru special pentru mine. Am avut un rezultat bun, pe lângă problema coloanei lombare am venit și cu alt probleme la pachet, cum ar fi: durere de călcâi, durere de umăr, degetele de la mâini amorțite, dureri la genunchiul drept la coborârea scărilor, dureri de cap intense.

– Maria Gheorghiță

Deși nu am făcut decât 2 ședințe, pot spune că atunci când am ieșit afară pe ușa cabinetului parcă pluteam. Da, m-am simțit bine, am simțit schimbarea. Aveam dureri de coloană urâte. Mulțumesc mult doamnei Tatiana și echipei ei. Vă salut cu drag!

– Meriuță Anișoara

Sunt la a doua ședință si mă simt minunat! Am venit cu dureri pe toată coloana. S-au văzut rezultate din prima ședință. Expresia „îți ia durerea cu mâna” este valabilă!

„Omul îşi sacrifică sănătatea ca să facă bani, apoi îşi sacrifică banii pentru a-şi recupera sănătatea” D.L

Multumesc!

– Alina Cristea

La prima terapie, la 8 mâini magice, mi- a dispărut durerea din umărul drept. Cel puțin jumătate de oră  Adi nu și-a dezlipit palmele de umărul meu. A fost ca o vrajă. Claudiu, Tatiana și încă o fată (am uitat cum o cheamă ?) au contribuit atunci și apoi la următoarele ședințe la o stare bună ?.

– Gigi Balcan

Art Therapy

Adresa: str. Traian, nr. 136 (peste drum de blocul cu Starea Civilă)

Tel. 0770 90 60 80

Facebook: Art Therapy Center

Distribuie prietenilor tai...

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Skype
Email