Hernie de disc, dureri în zona lombară care coborau pe picior

Avea dureri groaznice în zona lombară și mergea strâmb de durerea cauzată de nervul sciatic. Trecea zilnic pe lângă centrul nostru și nu se gândea că vindecarea o va găsi la noi.

Povestea domnului Ștefan Livadă este a oricărui pacient Art Therapy. Domnul Ștefan a venit cu dureri foarte mari cauzate de nervul sciatic și dureri în zona lombară. Cu 3 ani în urmă fusese operat de hernie de disc, însă problemele erau departe de a se termina. 

În fiecare primăvară avea perioade de dureri puternice în zona lombară, dar treceau „repede”, cel puțin așa zice domnul Ștefan, în 2,3 zile, chiar 5. La noi l-a adus faptul că de 7 zile nu se mai putea ridica din pat. 

A încercat tot felul de tratamente, inclusiv fizioterapie despre care spune că „mai mult l-a înțepenit”. Trecea zilnic pe lângă centrul nostru, dar a trebuit să aștepte momentul critic de durere ca să ne treacă pragul.

A ajuns la noi strâmb de durere. La propriu. A urmat cele 10 ședințe de terapie VEEDA și a plecat drept ca bradul :). Nu trebuie să ne credeți pe cuvânt. L-am filmat cu primul telefon pe care l-am avut la îndemână. 

Mai jos aveți povestea video. Vizionare plăcută!

Distribuie prietenilor tai...

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Skype
Email