Legătura dintre vertebre și organele interne

Durerile pe care le simți în zona coastelor sau în diferite părți ale corpului pot fi de la coloana vertebrală. Chiar și o mică deplasare a unei vertebre poate cauza dureri organului corespunzător. Legătura dintre vertebre și organele interne explică multe din durerile pe care le resimțim.

Fiecare vertebră a coloanei corespunde anumitor organe interne: așa se explică durerea de umeri și de gât (deplasarea vertebrelor C6 și C7) sau de ce nu reușești să scapi de constipație (L1-L3).

Creierul comunică cu tot corpul  prin intermediul nervilor spinali din coloana vertebrală. Nervii sunt extensii ale creierului prin care acesta coordonează și controlează activitatea fiecărei celule, țesut și organ.

Nervii spinali ies din coloana vertebrală și trimit semnale organelor interne. Rănirea oricărei secțiuni a coloanei vertebrale afectează imediat acea parte a corpului care corespunde respectivei vertebre. Chiar și mici deplasări ale vertebrelor au ca rezultat durerile și bolile organelor interne.

Ce e de făcut?

  • Tratează cauza reală a durerilor tale și consolidează-ți coloana vertebrală
  • Exerciții fizice pentru a întări mușchii paravertebrali și pentru a da elasticitate coloanei
  • Masaj terapeutic care stimulează fiecare vertebră, prin urmare și organele corespondente

Terapia VEEDA este unică în România. Aceasta a dat cele mai bune rezultate în tratarea și consolidarea coloanei vertebrale prin:

masajul spinal. Acesta stimulează fiecare vertebră îmbunătățind, astfel, funcționarea întregii coloane vertebrale și, implicit,  a organelor corespondente.
stimularea terminațiilor nervoase și prin masaj visceral. Acestea ajută creierul, articulațiile și organele interne.

Poți vedea aici mărturii și rezultate ale pacienților noștri.

Poți programa o evaluare a stării de sănătate a coloanei vertebrale (este gratuită).

Tel. 0770 90 60 80

Sediul Art Therapy este pe str. Traian, nr. 136 (peste drum de blocul cu Starea Civilă).

Distribuie prietenilor tai...

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Skype
Email