Scapă de dureri fără medicamente!

TERAPEUT VRABIE TATIANA, FONDATOR AL TERAPIEI VEEDA

În cei aproape patru ani de la inaugurare, Clinica Art Therapy a dus la un cu totul alt nivel medicina alternativă din peisajul gălăţean şi nu numai.

Datorită Tatianei Vrabie, manager, terapeut principal şi formator în cadrul Art Therapy Center, gălăţenii au acum la dispoziţie un tratament alternativ unic în România şi chiar în lume, terapia VEEDA.

Inventată chiar de Tatiana Vrabie, acum 25 de ani, terapia VEEDA este marcă înregistrată şi constă în mai multe tehnici de masaj terapeutic care se impletesc si se pliaza pe nevoile fiecarui pacient.

Ceea ce deosebeşte fundamental VEEDA de alte abordări terapeutice sunt rezultatele palpabile pe care pacienţii le resimt, fie că vorbim de eliminarea durerilor şi a anxietăţii sau de reducerea stresului prin modul de a simti si vedea situatiile prezente din viata lor.

În fapt, datorită eficacităţii acestei abordări terapeutice unice, centrul Art Therapy a devenit în scurt timp apreciat şi căutat nu doar de gălăţeni, ci şi de pacienţi din multe alte judeţe ale ţării: Iaşi, Constanţa, Braşov, Tulcea etc, precum şi municipiul Bucureşti…

Distribuie prietenilor tai...

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Skype
Email