Sindromul tunelului carpian

Nervul median este cel mai mare nerv al plexului brahial care inerveaza membrul superior.
Sindromul tunelului carpian este cauzat de îngustarea canalului prin care trece nervul median, astfel producându-se o compresie la nivelul acestuia. Compresia va irita nervul și îl va uza, provocând amorțeală, durere a mâinii si a primelor 3 degete. Primele semne apar noaptea cu amorțeală si furnicaturi. In timp, pacientul pierde forța mâinii respective, ajungând să scape obiecte precum cana sau periuța de dinți.

 

 

Câțiva dintre factorii de risc ce duc la această afecțiune sunt:
– compresia repetitiva de scurta durata in joburi precum It si terapie manuală;
– Traumatismele, cum ar fi entorsa, luxația sau fractura;
– Vârsta, majoritatea persoanelor afectate având vârste cuprinse între 40 și 70 de ani;
– Deformări osteoarticulare;
– Ereditatea;
– Supunerea mâinii și articulației la mișcări repetitive și incorecte.

Terapia Veeda este o metodă excelentă de prevenție sau de tratare a acestei boli! Cum te putem ajuta? Vom masa și vom.face presiuni ușoare pe întreaga zonă afectată, umărul, brațul, antebrațul încheietura și mâna, astfel vom stimula si vom obține un stretching al mușchilor eliberand nervul, scapand astfel de durere și rigiditate, asigurand o buna functionalitate a mâinii. Prin manevrele aplicate vom ameliora iritația și inflamația de la nivelul tendoanelor și mușchilor. De asemenea, prin intermediul Terapiei Veeda vom reuși să creștem tonusul și mobilitatea musculaturii, tocmai pentru a reda forța și libertatea de mișcare de la nivelul mâinii. La sfârșitul terapiei îți vei simți întreg corpul relaxat și energizat!

Urmărește acest rezultat pentru a te convinge!

Pacienta a fost diagnosticată cu sindromul tunelului carpian în urmă cu 8 ani, având dureri constante la nivelul mâinilor, acestea fiind întotdeauna reci. Amorțeala și furnicăturile membrelor superioare au devenit un lucru comun, doamna Amoasei experimentând zilnic simptomele cauzate de tunelul carpian. În plus, prezintă dureri de genunchi, dureri ale spatelui la nivelul segmentului lombar, acestea manifestându-se mai ales atunci când pacienta stă în picioare.

După o singură ședință de Terapia Veeda, doamna a observat reale îmbunătățiri! Mâinile sale nu mai sunt reci și dureroase, recăpătându-și mobilitatea și libertatea de mișcare. În plus, intensitatea disconfortului din zona lombară este mult mai mică în momentul de față. Întrebată dacă ar recomanda terapia noastră, doamna Amoasei a răspuns că ar face-o categoric, tocmai pentru rezultatul său rapid și satisfăcător. Te așteptăm și pe tine la Terapia Veeda!

Distribuie prietenilor tai...

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Skype
Email