VEEDA Dimag sau cum să slăbești mergând la masaj

De ce oare ne îngrășăm?! Ai fi surprins/ă să afli cât de multe cauze pot provoca acumularea kilogramelor, cauze atât fizice, cât și emoționale.

Veeda Dimag este terapia Veeda pentru persoanele care au ca scop slăbirea. Prin urmare, Veeda Dimag  este Veeda Slăbire.

Pentru a slăbi corect, trebuie să treci obligatoriu prin câteva etape. Este inutil să urmezi diete drastice pentru un rezultat rapid. Dacă te întorci la alimentația veche, fără să fi rezolvat  problemele de sănătate, te vei întoarce la greutatea inițială, ba chiar o vei depăși.

Terapia VEEDA se ocupă de om în întregimea lui, atât fizic, cât și psihic și mai ales de partea nevăzută a corpului, adică de suflet și minte. Masajul pentru slăbit  Veeda Dimag face parte din Metoda Veeda și nu este doar un simplu masaj pe zonele cu depozite de grăsime, ci este o terapie completă care se ocupă, în primul rând, să găsească cauza care a dus la acumularea kilogramelor în plus. De asemenea, se ocupă de alimentația corectă, de activitatea fizică și ajută mintea să se adapteze la noul stil de viață.

Slăbitul și masajul pot părea ca două elemente fără prea mare legătură, însă cercetările au descoperit faptul că un masaj complet după o sesiune de exerciții fizice te poate ajuta foarte mult în eforturile de slăbire: la regenerarea și dezvoltarea masei musculare, la evitarea aspectului flasc al pielii.

Desigur că în timpul masajului VEEDA Dimag accesăm și zonele cu depozite de grăsime, dar nu doar atât. Ne folosim de acupunctura fără ace pe meridianele corpului, pe terminații nervoase și pe puncte reflexe, pentru a ajuta toate sistemele corpului să funcționeze din nou la capacitatea lor reală.

Prin VEEDA Dimag aducem corpul la greutatea normală, iar după terminarea terapiei și a masajului de slăbit, kilogramele în plus nu vor mai reveni. Organismul, odată învățat cu un metabolism bun, care știe să funcționeze perfect și să ardă grăsimile, se va obișnui cu acest mod de funcționare și va trăi în armonie cu mintea și sufletul.

Acum, nu îți imagina că tu nu ai nimic de făcut. 🙂 Vei primi indicații în ceea ce privește alimentația, modul de gândire, de reacție și multe altele. Dacă vrei, poți să îl privești ca pe un … proces 3D (trup, minte, suflet) cu scopul de a aduce corpul la greutatea normală.

Și știi ce e și mai frumos? Că în urma terapiei VEEDA Dimag îți va crește optimismul, îți va reveni cheful de viață, bucuria de a trăi, bucuria de a petrece, de a te întâlni cu prietenii și bucuria de a călători.

Chiar avem formula magică pentru slăbit! Dar nu ne așteptăm să ne crezi pe cuvânt. Așa cum zice americanul, „Give It A Try!”.

Sună la 0770 90 60 80 sau lasă-ne un mesaj și spune-ne când vrei să te programăm.

Distribuie prietenilor tai...

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Skype
Email